Financiele administratie, belasting en

managementondersteuning

 

Betrokken bij uw financiële situatie | Flexibel met uw wensen | Advies voor financiële doelstellingen

Financiële oplossingen voor het MKB

Met onze expertise besteedt u bijvoorbeeld uw financiële en of salarisadministratie aan ons uit. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en op het verder uitbouwen van uw bedrijf. Door de persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen onderscheiden we ons in de markt.

Verwerken van uw financiële administratie

U bent geheel vrij in de manier waarop u uw gegevens aanlevert.

Dit kan bijvoorbeeld zijn per maand, per kwartaal of per jaar, waarbij wij de administratie op ons systeem verwerken en waarbij wij, indien van toepassing, ook de aangifte omzetbelasting voor u verzorgen.

U kunt de administratie ook zelf verwerken en ons de gegevens periodiek toezenden om de aangifte omzetbelasting te kunnen samenstellen. Het maakt niet uit welke software u gebruikt. Wanneer u mocht besluiten om de zelfde software als wij te (gaan) gebruiken, verloopt de uitwisseling van de gegevens met behulp van een USB-stick. Wij gebruiken KING van leverancier Quadrant.

Indien u naast de financiële administratie ook zelf de aangifte omzetbelasting verzorgt, dan begint onze taak met het samenstellen van de jaarrekening.

Voeren van salarisadministratie

Ook bij het voeren van uw salarisadministratie zijn wij erg flexibel. U bepaalt wat wij voor u doen. De standaard werkzaamheden die bij voor u doen zijn:

  • het produceren en toezenden van de salarisberekeningen
  • de digitale aangifte loonheffingen
  • de digitale aangifte aan pensioenfondsen e.d.
  • het produceren van jaaropgaven voor de werknemers
Indien er sprake is van wisselende uren, overuren, et cetera, dan geeft u deze periodiek aan ons op. Onze service kan uitgebreid worden met:

  • het opmaken van arbeidscontracten
  • ziek- en herstelmeldingen
  • up-to-date houden van ziekteverzuimverzekering
  • invullen werkgeversverklaringen
  • loonkostenberekeningen
  • en meer

Samenstellen van uw jaarrekening

De jaarrekening geeft aan hoe u financieel gepresteerd heeft in een bepaald jaar. De balans met toelichting geeft aan hoe het op de balansdatum staat met de bezittingen, schulden en het eigen vermogen van uw onderneming.

De winst- en verliesrekening geeft aan wat u heeft omgezet, welke kosten u heeft gemaakt en welk resultaat u heeft behaald.

Daarnaast geven wij een verdere analyse van het resultaat en uw financiële positie.

U gebruikt de jaarrekening bijvoorbeeld bij een kredietaanvraag. Voor ons is de jaarrekening de basis van de belastingaangifte.

Indien gewenst, maken wij tussentijdse cijfers om u van de actuele stand van zaken op de hoogte te houden.

Aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Als ondernemer krijgt u onvermijdelijk te maken met de belastingdienst.

Opereert u als eenmanszaak, maatschap of vof, dan krijgt u te maken met de inkomstenbelasting. Indien u uw onderneming exploiteert in een BV is dit de vennootschapsbelasting.

Bij de belastingaangifte van een ondernemer komt meer kijken dan bij een aangifte van een particulier. Denk bijvoorbeeld aan de investeringsaftrek, de zelfstandigen/starters/stakingsaftrek, de MKB-winstvrijstelling enzovoort.

U krijgt van ons een duidelijk overzicht van uw inkomen, uw vermogen en de berekening van de afrekeningen met de belastingdienst. Ook de afrekening met betrekking tot allerlei toeslagen wordt u aangeboden.

Advisering

Omdat wij op de hoogte zijn van uw financiële positie, worden wij ook vaak ingeschakeld bij het opstellen van prognoses, het onderbouwen van financieringsaanvragen, het beoordelen van investeringen en andere vraagstukken, waarmee u als ondernemer te maken kunt hebben.

Meer informatie

Meer over NOAB
Meer over startend ondernemer
Meer over startende werkgever
Meer over KING-software

Goossens & van der Weegen B.V.

 

Westdam 79
4651 BE Steenbergen

KvK-nummer: 20090940

Openingstijden

 

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

Neem contact op

 

0167 - 561 400
E-mail

Copyright ©2016 Goossens en van der Weegen BV, All Rights Reserved. Website gemaakt door totaaloplossingen.eu
Deze website mag Cookies gebruiken
Deze website mag koekies gebruiken om beter te werken. U kan dit op elk moment uitschakelen of beheren in uw browser instellingen. Onze website gebruiken, betekend dat u akkoord gaat met onze koekies.

OK, Ik begrijp het of Meer Informatie
Cookies Informatie
Deze website mag koekies gebruiken om beter te werken. U kan dit op elk moment uitschakelen of beheren in uw browser instellingen. Onze website gebruiken, betekend dat u akkoord gaat met onze koekies.
OK, Ik begrijp het